LIEDJES DIE STAMPEN OP JE ZIEL
PIETER BAAS
 

NU TE LUISTEREN OP SPOTIFY: Harrie naar de haaien

 

OVER HARRIE NAAR DE HAAIEN


 

Harrie Naar De Haaien, luisteren op eigen risico, je krijgt het niet meer uit je hoofd! Het verhaal van de hardwerkende Harrie die alles uit het leven haalt en alles is net teveel….Live met recht een showstopper, dus kom je binnenkort kijken, meezingen verplicht: 2x Harrie naar de haaien, Harrie haalt alles uit het leven en het leven haalt alles uit hem!  
    
OVER HET OUDSTE GEHEIM

Het moment waarop je dingen gaat doen. Het punt tussen overwegen en beslissen. Eenmaal die brug over, is er geen weg terug. Dan stap je de studio in van Ernst van Dusseldorp. Dan praat je met een handvol gelijkgestemde muzikanten. Dan laat je horen wat je in je hoofd hebt. Vanaf daar is het aftellen. 


 

HET OUDSTE GEHEIM is dan ook precies wat het zegt; je hebt al heel lang een plan, maar je houdt het stil. Om duizend redenen. Totdat die redenen er stuk voor stuk niet meer toe doen. Je hebt namelijk een paar dozijn nummers verzameld die niet langer geheim mogen blijven. Onder geen enkele voorwaarde. Omdat het levende muziekgeschiedenis is. Het amalgaam van jarenlang muziek doorleven. Alles komt samen. Het hele spectrum tussen George Baker en Magic Sam. Tussen Peter Koelewijn en Buddy Guy. Even verrassend als vertrouwd. Maar vooral heel erg Pieter Baas. HET OUDSTE GEHEIM. 

Ontdek het zelf.